Το Ιατρικό Αθηνών στο πλευρό των πιλότων της Φόρμουλα 1, τους προσφέρει ιατρικό «πιτ-στοπ»

Ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο σετ προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων θα προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στους πιλότους της Φόρμουλα 1, βάσει της ειδικής συμφωνίας που σύναψε ο Όμιλος Ιατρικού με την «Nazionali Piloti», «Formula 1 Drivers». Η συνεργασία ανακοινώθηκε την Τρίτη, 21/05/2019 στο Μονακό, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικoύ “All Star Game” που διεξήχθη στο Stade Louis II, μεταξύ της Nazionali Piloti και της “A.S. Star Team MC”, υπό τον Πρίγκηπα Αλβέρτο.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν κορυφαίοι πιλότοι της Φόρμουλα 1, όπως οι κκ. Σεμπάστιαν Φέττελ, Τσάρλς Λεκλέρκ, Κάρλος Σαίνζ, Ρικάρντο Πατρέζε, Βαλτέρι Μπότας, Μάρκο Σιμόνε, Φελίπε Μάσα, Μικ Σουμάχερ, Κίμμι Ράικοννεν, και Πιέρ Γκασλί.

 

Το εξειδικευμένο, αυτό, πρόγραμμα προσφέρεται μέσω μίας ειδικής κάρτας που δημιούργησε ο Όμιλος για το σκοπό αυτό. Η κάρτα ονομάζεται συμβολικά «VIP Medical Pit Stop» και δίνει τη δυνατότητα  στους πιλότους της Φόρμουλα 1, όταν επισκεφθούν την Ελλάδα, είτε στo πλαίσιo επόμενων φιλανθρωπικών δράσεων που θα διοργανώσει ο Όμιλος Ιατρικού σε συνεργασία με τον σύλλογο των πιλότων, είτε στο πλαίσιο δικών τους ταξιδιών εργασίας ή αναψυχής, μέσα σε 3 ώρες, να έχουν ένα πλήρες εξειδικευμένο και στοχευμένο check-up για την υγεία τους.

 

Mέσα στο πακέτο του check-up στους πιλότους της «Nazionale Piloti», «οδηγούς Φόρμουλα 1», συμπεριλαμβάνεται και η νέα ολόσωμη μαγνητική απεικόνιση («whole body MRI scan»), με τη χρήση του GE Architect 3 Tesla, του μαγνητικού τομογράφου που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παγκοσμίως, και είναι σε πλήρη λειτουργία στον Όμιλο Ιατρικού από τις αρχές του χρόνου. Το ειδικό σετ διαγνωστικών εξετάσεων έχει ολιστικό χαρακτήρα, ακολουθεί, δηλαδή, μία 360ᵒ προσέγγιση, και έχει σχεδιαστεί με βάση τις πλέον απαιτητικές ανάγκες και προδιαγραφές που απαιτεί το επίπεδο των πιλότων της Φόρμουλα 1.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ