Αποτοξίνωση του προσώπου με αγνά υλικά

Απομάκρυνε από το πρόσωπό σου όλες τις τοξίνες που έχουν μαζευτεί εύκολα και γρήγορα. Με την παρακάτω μάσκα θα παρατηρήσεις μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό σου και το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Θα χρειαστείς:

  • – Ζεστό νερό
  • – Μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών
  • – Μερικές φέτες αγγουριού
  • – Μερικές κουταλιές μέλι
  • – 2 πετσέτες

Τρόπος εφαρμογής: Αρχικά θα πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία της επιδερμίδας σου, γι’ αυτό βάλε σε ένα μικρό μπολ το ζεστό νερό και τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών. Στη συνέχεια πάρε τη μια πετσέτα και βούτηξέ τη μέσα στο νερό. Βγάλε τη από το νερό και στύψε τη καλά. Έπειτα, έτσι όπως είναι υγρή, άπλωσέ τη στο πρόσωπο σου και ξάπλωσε για 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα προετοιμάσεις το πρόσωπο σου, ανοίγοντας παράλληλα τους πόρους του, για να δεχτεί την αποτοξινωτική μάσκα.

Αφού περάσει το 10λεπτο, άπλωσε μερικές κουταλιές μέλι στο πρόσωπό σου και από πάνω μερικές φέτες αγγουριού. Ξάπλωσε πάλι και βάλε μια ζεστή, υγρή πετσέτα στο πρόσωπο σου. Με αυτό τον τρόπο θα επιτρέψεις στο μέλι να δράσει και να προσφέρει τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του ερεθισμού αλλά και της ερυθρότητας του δέρματος, ενώ τα αγγούρια θα σε ανακουφίσουν από το πρήξιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ