Πως θα απαλλαγείς από τους ανεπιθύμητους πόρους

Οι ανεπιθύμητοι πόροι είναι ένα σημαντικό πρόβλημα στο τομέα της ομορφιάς του προσώπου σου. Διάβασε παρακάτω 6 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διώξεις τους πόρους αυτούς  και να τους κάνεις να φαίνονται μικρότεροι.

1. Επέλεξε τα σωστά προϊόντα. Ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο θα βοηθήσουν στην εξισορρόπηση λιπαρότητας της επιδερμίδας και θα καθαρίσουν τους πόρους σου κάνοντάς τους να φαίνονται πιο μικροί. Το σαλικυλικό οξύ, επίσης, μπορεί να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας και να αποφράξει τους πόρους. Το ίδιο και η ρετινόλη.

2. Καθαρό δέρμα. Πλύσιμο με σαπουνάκι 2 φορές την ημέρα θα βοηθήσει να παραμείνουν καθαροί οι πόροι σου ενώ παράλληλα θα ρυθμίσει και τη λιπαρότητα. Ένα ελαφρύ scrub προσώπου 2-3 φορές την εβδομάδα επίσης θα διατηρήσει καθαρή την επιδερμίδα σου.

3. Αντιηλιακό προσώπου. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να κάνει τους πόρους σου να φαίνονται μεγαλύτεροι. Επίλεξε ένα αντι-ηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας 30 και μην ξεχνάς να το φοράς σε καθημερινή βάση – ακόμα και αν δεν πας στην παραλία.

4. Στο σημείο! Στα ξηρά δέρματα οι πόροι δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου. Στα λιπαρά δέρματα εν αντιθέσει, οι πόροι φαίνονται πολύ περισσότερο. Όσο πιο λιπαρή η επιδερμίδα σου τόσο περισσότεροι πόροι και αντίστροφα. Αν οι πόροι σου φαίνονται περισσότερο σε μερικά σημεία (όπως μύτη, μάγουλα ή μέτωπο) δοκίμασε τοπικά μία μάσκα με πηλό.

5. Σωστή διατροφή. Άφησε στην άκρη πατατάκια, σνακ και μπισκότα και πρόσθεσε στη διατροφή σου φρούτα και λαχανικά.

6. Δεν κοιμόμαστε ποτέ με μακιγιάζ. Ποτέ! Όσο κουρασμένη κ΄ αν είσαι μην ξεχνάς ποτέ να πλένεις το πρόσωπό σου πριν πέσεις για ύπνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ