3 μυστικά ομορφιάς, μόνο με φυσικά υλικά!

Δυστυχώς, η βιομηχανία της ομορφιάς μας έχει εθίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης της ομορφιάς. Αυτός σχετίζεται πάντα με καλλυντικά και χημικά προϊόντα. Έτσι, έχουμε αφήσει πίσω χρόνια παράδοσης, συνταγών και μυστικών που μπορούν να μας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με φυσικό τρόπο. Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας 3 τέτοια μυστικά…

1. Νερό:

Water

Το πρωί πριν τον καφέ πιείτε χλιαρό νερό με λεμόνι και προσπαθήστε να μένετε ενυδατωμένη όλη την ημέρα. Βοηθά τη λειτουργία του οργανισμού και βοηθά το δέρμα να λάμπει!


2. Λάδι καρύδας:

Coconut-Oil

Αντί για χημικά προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ δοκιμάστε… λάδι καρύδας! Αντικαταστήστε τα επιθέματα ντεμακιγιάζ, με λίγο λάδι καρύδας σε ένα υγρό σφουγγαράκι. Θα καθαρίσει και θα ενυδατώσει με φυσικό τρόπο την επιδερμίδα του προσώπου!


3. Ατμός:

steaming bath

Μπορεί να ακούγεται περίεργο κι όμως… δουλεύει! Αν θέλετε να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακολουθήστε αυτό το τρικ. Αφού εφαρμόσετε το μακιγιάζ… πηγαίνετε στο ντους και αφήστε να τρέξει καυτό νερό. Ο ατμός που θα δημιουργηθεί θα βοηθεί στην σταθεροποίηση του μακιγιάζ! Προσοχή όμως μην το παρακάνετε. Ένα λεπτό είναι αρκετό!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ