Πως το σεξ βοηθάει στην επαγγελματική σου καριέρα

Είναι η αλήθεια ότι το σεξ βοηθάει στο τομέα της δουλειάς σου; Και πως; Παρακάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις μία έρευνα σχετικά με αυτό και θα διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι που κάνουν περισσότερο σεξ έχουν και μεγαλύτερα έσοδα.

Η ψυχολόγος, Rebecca Reid, εξηγεί στην Telegraph γιατί η σεξουαλικότητα είναι το κλειδί για την ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική ζωή.

Όπως αποδεικνύεται, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα βγάζουν 4,5% περισσότερα χρήματα από τους λιγότερο ενεργούς. Οπότε, το σεξ κάνει καλό στην καριέρα σου. Και βέβαια, αν το σκεφτεί κανείς, κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό.

Το σεξ είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό και δεν κοστίζει τίποτα, ενώ ο οργασμός απελευθερώνει ένα κοκτέιλ ορμονών που φέρνουν ευτυχία.

Οτιδήποτε και να κάνεις μετά τη δουλειά – είτε είναι ένα έντονο παιχνίδι σκουός, μία βραδιά σε μία παμπ με φίλους, σεξ με τον/τη σύντροφό της ή ακόμη και αυνανισμός – το σημαντικό είναι ότι κάνεις κάτι.

Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή είναι μία πάλη και ενδεχομένως χρειάζεται κάτι τόσο ισχυρό όπως το σεξ για να σου κάνει να αλλάξεις προτεραιότητες. Εξ άλλου είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει μία ισορροπία στη δουλειά και την προσωπική τους ζωή είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το καλό σεξ έχει πολλά κοινά σημεία με την επαγγελματικότητα. Απαιτεί να ακούς τον άλλο, να παρατηρείς και να συζητάς με τον άλλον χωρίς να επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στον εαυτό σου.

Βέβαια, από την έρευνα προκύπτει το εξής ερώτημα: Το καλό σεξ σε κάνει να βγάζεις περισσότερα χρήματα ή αυτοί που βγάζουν περισσότερα χρήματα κάνουν και πιο πολύ σεξ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ