Μυστικό για σταθερό μακιγιάζ στα μάτια

Θέλεις κι εσύ σταθερό χρώμα και διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών; Δες πώς μπορείς να το αποκτήσεις.

Αναμένεται να έχεις μια γεμάτη με υποχρεώσεις ημέρα με αποτέλεσμα να έχεις την απαίτηση από το μακιγιάζ σου να είναι άψογο όλες τις ώρες. Ανάμεσα στα ραντεβού, έχεις τη δυνατότητα να εφαρμόσεις λίγη πούδρα για να απομακρυνθεί η περιττή λιπαρότητα αλλά, προφανώς, δεν μπορείς να κάνεις ολική ανανέωση του μακιγιάζ.

Τι κάνεις;

1. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός γι’ αυτό σκέψου καλά πριν εφαρμόσεις κάποια κρέμα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν στα μάτια σου το πρωί, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια λιπαρή βάση.

2. Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι καλό να τοποθετείς concealer στο κινητό βλέφαρο του ματιού πριν εφαρμόσεις τη σκιά, μάλλον δε το έχουν δοκιμάσει. Αν έχεις λιπαρή βάση τότε το εν λόγω προϊόν θα δυσχαιράνει το αποτέλεσμα δημιουργώντας ακόμα πιο βαθιές και έντονες πτυχώσεις.

3. Το layering στο μακιγιάζ αποτελεί έναν μεγάλο σύμμαχο. Βρες την ιδανική σταθερή σκιά σε γήινη απόχρωση και τοποθέτησέ την κάτω από κάθε άλλο προϊόν που αναμένεται να χρησιμοποιείς. Έτσι, θα έχεις αφενός έναν τέλειο καμβά, χωρίς δισχρωμίες και έπειτα θα δημιουργήσεις το πρόσφορο και σταθερό έδαφος για το υπόλοιπο μακιγιάζ.

4. Αν στόχος σου είναι το εντυπωσιακό βλέμμα παράλληλα με το σταθερό αποτέλεσμα όλη μέρα τότε η ιδανική λύση είναι η χρήση μιας Eye Shadow Base,  ιδανική βάση για το μακιγιάζ των ματιών. Το «μαγικό» αυτό προϊόν σταθεροποιεί τις σκιές, τα highlighters και τα glitters, αποτρέπει τη συγκέντρωσή τους στις πτυχώσεις των ματιών και παράλληλα αυξάνει την ένταση των χρωμάτων.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, ότι απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα και στεγνώνει γρήγορα. Στη συνέχεια, μπορείς να εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν θέλεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ