7 πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν βάλετε extension…

Αν σκέφτεστε να βάλετε μερικά extension θα πρέπει να ξέρετε κάποιες πληροφορίες πρώτα.

1 . Υπάρχουν τέσσερις τύποι Hair Extensions – Έτσι κάνετε κάποια έρευνα

Όσο υπέροχο κι απλό κι αν ακούγεται, δεν πηγαίνετε απλά στο κομμωτήριο και δηλώνετε ότι θέλετε μερικά extension. Πρέπει να ξέρετε τι είδους θα πρέπει να προστεθεί στο κεφάλι σας.

Υπάρχουν extension κερατίνης  τα οποία οι ειδικοί συνιστούν ως διαδικασία, η οποία συνδέει μια άκρη κερατίνης σε πραγματική τρίχα σας χρησιμοποιώντας θερμαινόμενες και κρύες μηχανές.

Σκέφτεσαι ότι ακούγεται τρομακτικό; Η μηχανή θερμότητας χρησιμοποιεί λιγότερη θερμότητα από ένα σίδερο για μπούκλες . Επίσης, εάν αυτά εφαρμόζονται σωστά, δεν θα κάνουν καμία ζημιά στις υπάρχουσες ρίζες σας .

feather-hair-extensions

2 . Τουλάχιστον τρεις ώρες για τη Διαδικασία Εφαρμογής

Για να τα βάλετε παίρνει χρόνο , ειδικά εάν θέλετε να βάλετε σε όλο το κεφάλι, ετοιμαστείτε να περάσετε την ημέρα στο κομμωτήριο. Βασικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι γρήγορη λύση. Επίσης όταν τα αφαιρέσετε θα χρειαστείτε το λιγότερο μια ώρα επίσης.

3 . Keratin or Smoothing treatment πριν βάλετε extension. 

Αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο για να βάλετε στα φυσικά μαλλιά extension είναι ότι μπορείτε να φορμάρετε τα μαλλιά σας με οποιοδήποτε προϊόν. Μπορείτε ακόμα και να τα βάψετε οποιοδήποτε χρώμα , να τα ισιώστε.

Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική εξαίρεση . Αν πρόκειται να κάνετε θεραπεία λείανσης , βεβαιωθείτε ότι την έχετε κάνει τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πριν βάλετε τα extension σας. Προφανώς , τα μαλλιά σας θα είναι τόσο μαλακά ώστε τα extensions θα μπορούν να γλιστρήσουν .

How-To-Have-Healthy-Hair

4 . Κόψτε τα μαλλιά σας αφού τοποθετηθούν τα extensions.

Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσουμε οι ρίζες σας να φαίνονται τόσο φυσικές και όμορφες όσο το δυνατόν !

5 . Επενδύστε σε μια καλή βούρτσα

Ο τύπος της βούρτσας εξαρτάται από το είδος των extensions που έχετε. Θα σας συμβουλεύσει ο ειδικός που θ’ αναλάβει την τοποθέτηση.

6 . Αφήνοντας τα μαλλιά σας χωρίς περιποίηση δεν είναι μια καλή ιδέα, θα τα χάσετε.

» Η κερατίνη επεκτείνεται ακριβώς όπως τα μαλλιά σας και διαστέλλεται όταν είναι βρεγμένη , και αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να χάσετε κομμάτια με την πάροδο του χρόνου.

Tips-to-Transform-Frizzy-Hair-to-Smooth

7 . Ο τρόπος που θα στεγνώνετε τα μαλλιά σας θ΄αλλάξει.

Όταν θα ΄χετε τα extensions πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το βούρτσισμα και στέγνωμα. Προσθέστε όλα τα προϊόντα styling σας σε βρεγμένα μαλλιά και στεγνώστε χωρίς να βουρτσίζετε τα μέσα . Μετά τα μαλλιά σας θα είναι ξηρά, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία του βουρτσίσματος μακριά από τις ρίζες σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ