Μανιτάρια λαδολέμονο!

Σε όσους αρέσουν τα μανιτάρια αυτό είναι ένα φαγητό που σίγουρα πρέπει να το τιμήσουν.

timthumb.php

Τι θα χρειαστείς

1 λεμόνι

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι

2-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κιλό μανιτάρια

4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι και πιπέρι

P3300594

Πως θα το φτιάξεις

Στύψε το λεμόνι και ανακάτεψε σε ένα μπολ μαζί με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι και αρκετό λάδι. Καθάρισε και κόψε τα μανιτάρια σε φέτες και τοποθέτησε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Περιέχυσε από πάνω με το μισό μίγμα από το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ψήσε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Στην συνέχεια βγάλε από τον φούρνο και βάλε πάνω από τα μανιτάρια την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήσε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Μόλις βγάλεις από τον φούρνο πρόσθεσε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σέρβιρε.

Tip: Μπορείς να το συνοδεύσεις με σκορδόψωμο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ