5 χειρότερες τροφές για το δέρμα σας

Γνωρίζετε ότι η φράση «είσαι ό, τι τρώτε;», λίγο πολύ συνοψίζει το πώς η διατροφή σας επηρεάζει την επιδερμίδα σας; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του πιάτου σας και να ακτινοβολεί το υπέροχο δέρμα. Αν θέλετε να έχετε πραγματική λάμψη ελαττώστε αυτά τα τρόφιμα.

Ζάχαρη

1
Η ακμή αγαπά τη ζάχαρη. Η ερυθρότητα και η φλεγμονή θα συνεχιστούν και θα είναι σταθεροί παράγοντες αν η ζάχαρη δεν αφαιρεθεί από τη διατροφή. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ετικέτες των τροφίμων, μπορείτε να εκπλαγείτε από το πόση ζάχαρη είναι σε ορισμένα προϊόντα.

Γαλακτοκομικά

2
Όταν αναπτύσσετε κυστες επώδυνες, ατέλειες που παραμένουν για εβδομάδες στο πηγούνι, στη γραμμή του σαγονιού και του λαιμού-θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι καταναλώνετε περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα στη διατροφή σας από ότι το σώμα σας μπορεί να ανεχτεί. Το δέρμα σας δρα ως ένα σύστημα απέκκρισης για να απαλλαγείτε από τα πράγματα που το σώμα σας δεν χρειάζεται, έτσι όταν παίρνετε πολλά γαλακτοκομικά, έρχεται με τη μορφή των κυστικών ατελειών στην κάτω περιοχή του προσώπου.

Επεξεργασμένα τρόφιμα
Ιδιαίτερα το επεξεργασμένα πρόχειρο φαγητό γίνεται με πρόσθετα και συντηρητικά, όπως το άσπρο ψωμί, τα τσιπς, οι τηγανητές πατάτες, η σόδα και η καραμέλα που κάνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας ακίδα. Αυτό προκαλεί τις ορμόνες σας να τονώσουν την υπερβολική παραγωγή πετρελαίου, που φράζει τους πόρους και φέρνει γήρανση του δέρματος.

Η καφεΐνη

3
Ποτά που περιέχουν καφεΐνη αφυδατώνουν, χάνεται η ελαστικότητα και το κολλαγόνο και μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο επιρρεπή σε χαλάρωση και ρυτίδες. Εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφείνη, φροντίστε να πίνετε τα συνιστώμενα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα για να κρατήσετε το σώμα και το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Οστρακόδερμα
Γαρίδες, καβούρια, αστακός έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ιώδιο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους και ακμή. Μια καλύτερη επιλογή είναι τα ψάρια, τα οποία περιέχουν ωμέγα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην ανανέωση κυττάρων στο δέρμα σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ