Με αυτά τα 4 βήματα θα μείνει σταθερό το κραγιόν σας!

Απαιτούνται μόνο 4 απλά και γρήγορα βήματα για να κάνεις το κραγιόν σου να διαρκεί όλη μέρα. Δημιούργησε μία σωστή βάση. Κάνε το μακιγιάζ σου όπως κάνεις συνήθως όταν πρόκειται να βγεις και άφησε τα χείλη σου για το τέλος.

Φτιάξε το περίγραμμα των χειλιών σου

Πάρε ένα μολύβι για περίγραμμα στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου και ξύσε το όσο μπορείς περισσότερο. Ξεκίνα από το κέντρο προς τις άκρες χρησιμοποιώντας της μύτη του μολυβιού για καλύτερο αποτέλεσμα. Έπειτα ξεκίνα να γεμίζεις τα χείλη σου με την επίπεδη πλευρά του μολυβιού σαν να βάζεις το κραγιόν σου, έτσι θα αποκτήσεις περισσότερη κάλυψη. Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι γιατί τα μολύβια έχουν περισσότερη σταθερότητα από τα κραγιόν. Είναι πιο ξηρά και πιο ματ και δίνουν περισσότερη διάρκεια.

Πούδραρε τα χείλη σου

Πάρε τη πούδρα που χρησιμοποιείς και στο πρόσωπο σου –καλύτερα να είναι μια πολύ ανοιχτή απόχρωση- και πούδραρε τα χείλη σου με ένα ογκώδες πινέλο, σαν αυτό που χρησιμοποιείς για το ρουζ σου. Βάλτο στην πούδρα, τίναξε το ελάχιστα και κάλυψε όλο το μήκος των χειλιών σου. Ο λόγος που χρησιμοποιείς την πούδρα πάνω από το περίγραμμα είναι για το διατηρήσει σταθερό.

Βάλε το κραγιόν σου

Πάρε λοιπόν το κραγιόν σου και άρχισε να βάζεις ξεκινώντας από το τόξο και καταλήγοντας στις εξωτερικές γωνίες του άνω χείλους. Για το κάτω μέρος ξεκίνα από τα αριστερά προς τα δεξιά και μετά από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Πούδραρε ξανά

Τέλος χρησιμοποίησε και πάλι –όπως πριν- την πούδρα σου και πέρασε το πινέλο από τα χείλη σου απαλά, προκειμένου να σταθεροποιήσεις το κραγιόν σου.

Πηγή : HealthWeb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ