ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ! Δείτε το top-5 με τα μεγαλύτερα κατοικίδια (φώτο)

Ορισμένοι φιλόζωοι έχουν λίγο περίεργες προτιμήσεις και τους αρέσουν τα πραγματικά παράξενα κατοικίδια ζώα, γι’ αυτό και βλέπουμε οικογένειες που ψάχνουν τα μεγαλύτερα κατοικίδια για να βάλουν στο σπίτι τους. Δείτε μερικά μόνο από αυτά:

Darius το κουνέλι

Ο Darius είναι ένα ασυνήθιστο κουνέλι. Έχει μήκος 1 μέτρο και 24 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 23.6 κιλά. Το συγκεκριμένο κουνέλι ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ιδιοκτήτρια του ισχυρίζεται ότι τρώει 2.000 καρότα και 700 μήλα το χρόνο.

Ralph το κουνέλι

Αν νόμιζες ότι μόνο ο Darius έχει βγει σε τέτοιο εξωπραγματικό μέγεθος κάνεις λάθος. Ο Ralph ζει επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και ζυγίζει πολύ περισσότερο. Μάλλον κάτι έχει το νερό εκεί και αυτό το υπέροχο κατά τ’άλλα κουνέλι ζυγίζει 25 κιλά. Οι τροφές του όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του κοστίζουν περίπου 90 δολάρια τη βδομάδα, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο Ralph μάλλον τρώει περισσότερο από εσένα!

Ο μεγάλος Jake

Είναι πολύ πιο φυσιολογικό να δεις ένα ψηλό άλογο παρά ένα τόσο υπερβολικό κουνέλι, αλλά και πάλι ο Τζέικ  είναι Τε-ρά-στι-ος. Από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν πολύ ανεπτυγμένος, αλλά πλέον έχει φτάσει το ύψος ενός από τους πιο ψηλούς μπασκετμπολίστες. Το ύψος του είναι 2 μέτρα και 10 εκατοστά ενώ το βάρος του είναι περίπου 273 κιλά. Αν πέσει επάνω σου απλά την έβαψες!

Ulric ο γάτος

Όποτε θέλουμε να μιλήσουμε για έναν χοντρό γάτο τον παρομοιάζουμε πάντοτε με τον Γκάρφιλντ. Σε καμία περίπτωση όμως ο Γκάρφιλντ δεν ζύγιζε όσο το Ulric, ο οποίος είναι 13 κιλά και 64 γραμμάρια. Μάλλον ο συγκεκριμένος γάτος θα τρομάζει και θα κυνηγάει τα σκυλιά της γειτονιάς αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Bandit το ρακούν

O Bandit είναι ένα ρακούν το οποίο ζυγίζει 34 κιλά. Ο λόγος που πήρε όλα αυτά τα κιλά ήταν επειδή υπέφερε από πρόβλημα θυρεοειδούς όταν ήταν νεότερος. Όταν του έκανε όμως την επέμβαση ο γιατρός ήταν ήδη αργά για να τα χάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ