Όσα πρέπει να ξέρετε για τη γυναικεία κλειτορίδα!

Ακόμα και οι γυναίκες δεν ξέρουν πολλά για το δικό τους όργανο ευχαρίστησης. Τι ρόλο παίζει η κλειτορίδα στη γυναικεία κορύφωση;

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» παραθέτει ένα ερωτικό σεμινάριο για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος.

  1. Διεγείρεται εύκολα: Διαθέτει οκτώ χιλιάδες νευρικές απολήξεις, ο διπλάσιος αριθμός από αυτόν που διαθέτει το ανδρικό μόριο. Κατά συνέπεια η κλειτορίδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη.

2. Το μέγεθός της δεν είναι ορατό: Το μεγαλύτερο μέρος της είναι κρυμμένο. Μόνο η άκρη της φαίνεται. Το γυναικείο «hotspot» έχει μήκος περίπου 7,5 εκατοστά.

  1. Είναι το «κλειδί» για τον οργασμό: Οι περισσότερες γυναίκες δεν έρχονται τακτικά στην κορύφωση. Είναι γι΄αυτές ένα άπιαστο όνειρο. Ιδιαίτερα ο κολπικός οργασμός είναι εξαιρετικά δύσκολος. Για το λόγο αυτό η πλειοψηφία των γυναικών βιώνουν οργασμό με την διέγερση της κλειτορίδας.

4. Η κλειτορίδα μπορεί να σκληρύνει και να διογκωθεί: Αν διεγερθεί, η κλειτορίδα σκληραίνει, όπως  συμβαίνει με το πέος. Υπό κανονικές συνθήκες, η περιοχή της κλειτορίδας είναι περίπου δύο έως τρία εκατοστά, όταν όμως διεγερθεί, τότε διογκώνεται έως και δύο φορές .

5.Γυναικεία εκσπερμάτιση: Ποιος είπε ότι μόνο οι άνδρες εκσπερματώνουν; Κι όμως! Ακόμη και οι γυναίκες μπορούν να εκκρίνουν μια γαλακτώδη έκκριση από την ουρήθρα την ώρα που κορυφώνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ