Με αυτό το τρικ τα μάτια σας θα δείχνουν πιο μεγάλα στη στιγμή

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ζουμερά χείλη, καλοσχηματισμένα φρύδια. Τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου είναι όλα ξεχωριστά, αλλά κανένα δεν είναι τόσο εκφραστικό και όμορφο όσο τα μάτια. Οι έντονες βλεφαρίδες είναι σίγουρα εκείνες που μπορούν να αναδείξουν το σχήμα των ματιών και το βλέμμα, αλλά όταν είναι υπερβολικά τονισμένες με mascara, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο όμορφο, αφού φαίνεται «ψεύτικο».

Φυσικά, το συγκεκριμένο look είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις, στις οποίες θέλετε να δείχνετε πιο εντυπωσιακές, αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας καλό είναι να αποφεύγετε τις πολλές στρώσεις.

Τι μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας, χωρίς όμως να δείχνετε υπερβολικά βαμμένες; Εδώ έρχεται το τρικ του Nigel Stanislaus, Makeup Director της Maybelline New York, να δώσει την τέλεια λύση. Το μυστικό του απαιτεί να έχετε «ελαφρύ χέρι» και μία καφέ mascara, την οποία θα εφαρμόσετε μόνο στη βάση των βλεφαρίδων σας ταμποναριστά.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Κρατάτε τη mascara όπως ένα στυλό και με την άκρη της απλά ακουμπάτε τις ρίζες των βλεφαρίδων, χωρίς να κάνετε ανοδικές κινήσεις ή το κλασικό ζιγκ ζαγκ. Αφήστε τις άκρες τους «γυμνές» και είστε έτοιμες. Θα παρατηρείτε πως οι βλεφαρίδες σας δείχνουν πιο πυκνές, γυριστές και τονισμένες, χωρίς όμως να φαίνονται βαμμένες και κατ’ επέκταση «βαριές», κάτι που ίσως θα κάνει τα μάτια να σας να δείχνουν πιο μικρά.

Extra Tip: Αν θέλετε τα μάτια σας να δείχνουν ακόμα μεγαλύτερα, εφαρμόστε ένα μολύβι στο χρώμα της επιδερμίδας σας στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων, μία τεχνική που θα «ανοίξει» το βλέμμα σας και θα το κάνει πιο λαμπερό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ