Λέκιασες το καστόρι σου; Η λύση εδώ!

Το καστόρι, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα πολύ ευαίσθητο δέρμα το οποίο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές έχουν εξελίξει τις τεχνικές παραγωγής καστόρινων προϊόντων, παρόλα αυτά ο λεκές στο καστόρι παραμένει ένας υπαρκτός εφιάλτης.

Τι πρέπει να κάνεις πριν καταφύγεις στο καθαριστήριο;

  • Ταλκ: Μπορείς να απλώσεις λίγο ταλκ πάνω στο λεκέ. Άφησέ το να για περίπου μισή ώρα προκειμένου να δράσει. Το ταλκ θα απορροφήσει την λιπαρότητα. Μόλις το ταλκ αρχίζει να κιτρινίζει σκούπισέ το πολύ προσεκτικά.
  •  Υγρό πανί: Άπλωσε ένα υγρό μαλακό πανί πάνω στον λεκέ στην περίπτωση που ο λεκές είναι ακόμη υγρός. Το πανί θα αφαιρέσει την υγρασία από το δέρμα και θα το βοηθήσει στην διαδικασία του καθαρισμού. Επανέλαβε την διαδικασία με νέο καθαρό πανί μόλις αυτό στεγνώσει.
  •  Λευκό ξύδι: Αντιστοίχως, μπορείς να ψεκάσεις ένα μαλακό πανί με λίγο λευκό ξύδι, στην περίπτωση που ο λεκές έχει στεγνώσει. Άφησε για λίγα λεπτά το πανί πάνω στον λεκέ και στη συνέχεια τρίψε απαλά. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να μείνεις ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.
  • Γόμα για μολύβι: Μόνο σε περίπτωση που τίποτα από τα παραπάνω δεν δουλέψει, τότε και μόνο τότε τρίψε απαλά την λερωμένη περιοχή με μια γόμα για μολύβι.

Σε περίπτωση που διαθέτεις την ειδική βούρτσα για καστόρινα, μετά από τον καθαρισμό, χρησιμοποίησέ τη για να επαναφέρεις το δέρμα σε καλή κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ