Μπατονέτες – Το μυστικό σου όπλο

Αλήθεια το ήξερες ότι κρύβεις ένα μυστικό όπλο στο μπάνιο σου;
Το “όπλο” αυτό λέγεται… μπατονέτα!
Κάνεις τεράστιο λάθος να πιστεύεις ότι η μόνη τους χρήση είναι ο καθαρισμός των αυτιών μετά από το λούσιμο.
Δες λοιπόν μερικές ενδεικτικές εναλλακτικές χρήσεις της μπατονέτας και δημιούργησε κι εσύ τις δικές σου
1. Σε κρατά διαρκώς αρωματισμένη
Ψέκασε το βαμβάκι της μπατονέτας με το αγαπημένο σου άρωμα και απόλαυσε την ευωδία του όλη την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το μπουκάλι μαζί σου. Απλά, ανανέωσε το άρωμά σου, τρίβοντας απαλά την μπατονέτα στα σημεία που θέλεις.
2. Ξεκολλάει τα φερμουάρ
Κόλλησε το φερμουάρ; Κανένα πρόβλημα! Βούτηξε το βαμβάκι της μπατονέτας σε λίγο λάδι και πέρασε μ’ αυτό τα δοντάκια του φερμουάρ. Μετά από λίγο το φερμουάρ θα είναι και πάλι στις διαταγές σου!
3. Ανάβει το κεριά
Μην αγχώνεσαι για το πως θ’ ανάψει το κερί τώρα που το φιτίλι του έχει γίνει μικρό. Βούτηξε το βαμβάκι της μπατονέτας σε οινόπνευμα και άναψέ το. Τώρα το άναμμα του κεριού έγινε παιχνιδάκι!
4. Καθαρίζει το πληκτρολόγιο σας
Προσπαθείς να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο σου και μένεις μόνο στην επιφάνεια; Σου είναι αδύνατο να καθαρίσεις το κενό ανάμεσα στα πλήκτρα; Όχι πια! Βουτήξτε την άκρη της μπατονέτας σε ένα μείγμα από νερό και ξύδι και καθάρισε προσεκτικά τα δυσπρόσιτα κενά.
5. Γυαλίζει τα κοσμήματα
Καθάρισε και την τελευταία λεπτομέρεια των κοσμημάτων σου με μια μπατονέτα. Βούτιξε την μπατονέτα σε ένα μείγμα από νερό και ξύδι και καθάρισε και τις πιο μικρές εσοχές των κοσμημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ