3 φυσικά υλικά για να καθαρίσεις τα ασημικά σου στο σπίτι!

1. Οδοντόκρεμα

Η απλή οδοντόκρεμα! Η δύναμή της εντυπωσιακή! Ακόμα κι αν τα ασημικά είναι ολόμαυρα καταφέρνει να τα επαναφέρει στο αρχικό τους χρώμα πανεύκολα. Απλά τρίψτε τα ασημένια σας με ένα μαλακό πανάκι στο οποίο έχετε βάλει οδοντόκρεμα και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Για δύσκολα σημεία βοηθάει πολύ μια παλιά μαλακή οδοντόβουρτα που πάει και σετάκι με την οδοντόκρεμα.

2. Σόδα

Η μαγειρική σόδα! Είναι γνωστή για τις καθαριστικές της ιδιότητες, αλλά πραγματικά όταν πρόκειται για ασημικά… διαπρέπει! Βρέξτε ένα μαλακό πανάκι με νερό και βάλτε πάνω μαγειρική σόδα. Τρίψτε καλά τα ασημένια σας και θα τα δείτε να ξεμαυρίζουν σιγά σιγά, στο τέλος ξεπλύνετε τα με καθαρό νερό.

3. Σόδα με αλουμινόχαρτο

Για δύσκολες περιπτώσεις χρησιμοποιείστε αυτό τον συνδυασμό και δεν θα χάσετε! Με σόδα και αλουμινόχαρτο. Σε ένα σκεύος απλώνουμε αλουμινόχαρτο, βάζουμε σόδα και βραστό νερό και προσθέτουμε τα ασημένια μας μέσα. Μετά από λίγη ώρα η μαυρίλα αρχίζει να φεύγει. Αν χρειαστεί επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία από την αρχή 2-3 φορές ακόμα. Ο τρόπος αυτός είναι εξαιρετικός για να καθαρίζετε τις ασημένιες αλυσίδες σας που δε μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα με τους προηγούμενους τρόπους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ