5 ιδέες για να ξαναδώσετε ζωή στο μπαλκόνι σας!

Το μπαλκόνι είναι συνήθως ο τελευταίος χώρος που έχετε στο μυαλό σας όταν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση για το σπίτι σας. Συχνά παραβλέπεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι το μπαλκόνι είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος και ένα μεγάλο πλεονέκτημα για ένα διαμέρισμα.

Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και τη διάταξη του, υπάρχουν διάφορες στρατηγικές σχεδιασμού που μπορείτε να υιοθετήσετε.

1. Διαρρύθμιση: Πρώτα απ ‘ όλα, διαρρυθμίστε σωστά τα έπιπλα. Αν το μπαλκόνι δεν είναι αρκετά μεγάλο, ίσως μπορείτε να βάλετε μια-δυο καρέκλες και ένα μικρό τραπέζι ή ίσως και ένα παγκάκι στη γωνία. Είναι σημαντικό για να φανεί άνετο και φιλόξενο.

2. Φωτισμός: Είτε το μπαλκόνι σας είναι κλειστό ή όχι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά φωτισμένο. Υπάρχουν μια σειρά από επιλογές για να διαλέξετε. Αν προτιμάτε μια παιχνιδιάρικη πινελιά χρησιμοποιείστε φαναράκια ή φωτιστικά νήματα που μπορείτε να κρεμάσετε στους τοίχου. Για κάτι πιο απλό, επιλέξτε μια λάμπα ή απλίκα.

3. Φυτά: Είναι μια κλασσική επιλογή η διακόσμηση του μπαλκονιού με φυτά και λουλούδια. Μπορείτε να δώσετε πνοή και ενέργεια στο χώρο και να τον μεταμορφώσετε σε μια φρέσκια και πράσινη όαση! Κρεμάστε φυτά στους τοίχους και στα κάγκελα ή απλά να τοποθετήστε τις γλάστρες στο πάτωμα, όπου υπάρχει κάποιος ελεύθερος χώρος.

4. Έξυπνες λύσεις: Εάν έχετε ένα μικρό μπαλκόνι, τότε δεν θα είναι σε θέση να χωρέσει ένα τραπέζι και καρέκλες. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις, όπως ένα τραπεζάκι, αναδιπλούμενο, το οποία μπορείτε να το κρεμάσετε στα κάγκελα.

5. Διακόσμηση: Ένα μπαλκόνι με ωραία θέα μπορεί να είναι μια δροσερή όαση, ένα χαλαρωτικό καταφύγιο! Γι ‘αυτό διακοσμήσετε το αναλόγως. Θα χρειαστείτε μια χαλαρή και άνετη καρέκλα ή ακόμη και ξαπλώστρα, μερικά μαξιλάρια και γενικά μια αναζωογονητική διακόσμηση γύρω σας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ